Er du klar til at drive forretning globalt?

Udvid din forretning med RixTrans

80.000 ord oversat til 16 sprog på en måned

Udfordringen

Vores kunde - en online-forhandler af modetøj, tilbehør og tekstiler - skulle have sit websted oversat til 16 sprog indenfor en måned. Webstedet var på ~ 80.000 ord, som skulle oversættes til: Hviderussisk, tjekkisk, dansk, nederlandsk, estisk, finsk, græsk, ungarsk, lettisk, litauisk, norsk, polsk, rumænsk, slovakisk, slovensk og svensk.

Af hensyn til konsistens, stil og terminologi i oversættelserne, blev opgaven tildelt en enkelt lingvist for hvert sprog. Da en professionel oversætter normalt ikke kan præstere mere end ~ 2.000 ord om dagen, skulle der under normale forhold bruges 40 dage på oversættelsen. Men kravet var 20 dage.

Vi skulle desuden bruge ekstratid på eksport/import, formattering og programmering af webstedet.

Løsningen

RixTrans benytter et af de bedste lokaliseringsværktøjer på markedet, og kan derfor klare webstedsprojekter utroligt enkelt og hurtigt.

Automatiseringsteknologien kunne forenkle mange af de arbejdsgange, der er forbundet med globalisering, og vi kunne minimere den tid, udviklere og teknikere skulle bruge til webstedslokalisering for kunden. Teknologien gjorde det muligt at opbygge en oversættelseshukommelse, som hjalp med at få opgaven løst hurtigere. Meget overflødigt arbejde blev undgået igennem registrering af gentagelser, og det sparede kunden for udgifter.

Resultaterne

Takket være kombinationen af sproglig ekspertise og lokaliseringsteknologi kunne vi give kunden den bedst tænkelige løsning. RixTrans kunne levere en førsteklasses lingvist-oversættelse understøttet af effektiv teknologi. Oversættelsen til de 16 sprog var konsistent og i overensstemmelse med kundens terminologi og retningslinjer. OG ALT BLEV KLARET TIL TIDEN!

Branche: Mode
Kundens hjemland: USA
Sprogkombination: EN - BE, CZ, DA, ET, FI, EL, HU, LV, LT, NO, PL, RO, SL, SK, SV
Antal ord: 1.280.000
Lingvist: 16 modersmåls-lingvister
Redskaber: online lokaliseringsværktøj til websteder
Tidsforbrug: 20 dage